Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер з охорони праці та пожежної безпеки (ОП, ПБ, ЕБ)

ДТЕК, ТОВ, Енергетична компанія
2 года назад
16 февраля 2022
Одесса

Відновлювана енергетика — це енергетика майбутнього: чиста, екологічна і безпечна.

Розвитком проектів відновлюваної генерації в ДТЕК займається операційна компанія ДТЕК ВДЕ. Стратегія розвитку компанії відповідає Енергетичній стратегії України, яка спрямована на збільшення частки зеленої генерації в енергобалансі країни. Ключова мета ДТЕК — стати вуглецево - нейтральною компанією до 2040 року.

В зв’язку з активним початком будівельних робіт на майданчику ДТЕК Тилігульської ВЕС (Миколаївська обл.), ДТЕК ВДЕ запрошує на роботу 

«Провідного спеціаліста з охорони праці та пожежної безпеки»

Обов'язки:

1. Сприяння вдосконаленню діяльності у напрямку охорони праці, промислової та екологічної безпеки кожного працівника компанії і підрядних організацій. Впровадження інтегрованої системи менеджменту відповідно до вимог ISO 45001 та ISO 14001.

2. Організація проведення профілактичних заходів, спрямованих на усунення шкідливих і небезпечних виробничих факторів, запобігання нещасним випадкам, професійним захворюванням.

3. Контроль за дотриманням законодавчих і корпоративних вимог в області охорони праці, промислової та екологічної безпеки; виконанням комплексних заходів, програм, планів з охорони праці, промислової та екологічної безпеки. Робота з перевіряючими державними органами.

4. Організація отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки, експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, викиди в атмосферу.

5. Укладання договірної документації для забезпечення реалізації заходів з охорони праці, промислової та екологічної безпеки.

6. Консультація співробітників з питань охорони праці, пожежної безпеки та техніки безпеки.

Розробка документації з ОП і ПБ. (більше 80% вже розроблено керівником), Проведення інструктажів, Організація навчання і проведення періодичних перевірок знань з ОП, проведення атестації робочих місць, розслідування та облік нещасних випадків, робота з інспектуючими органами, отримання дозвільних документів на роботи підвищеної небезпеки, контроль забезпечення працівників спецодягом, ЗІЗ, внутренній аудит підприємства з питань ОП, ПБ,  організовувати і контролювати проведення інструктажів з ОП і ПБ, забезпечувати пожежну безпеку об'єкта, контролювати дотримання і знання правил ОП і ПБ, взаємодіяти з усіх питань з контролюючими органами;

 Вимоги:

Повна вища освіта (спеціаліст / магістр) за напрямом підготовки «Екологія/ Охорона праці».

Досвід роботи від 2 років (бажано в енергетиці, будівництві).

Досвід роботи зі складними технічними установками та пов'язаними з ними ризиками.

Знання діючого законодавства України з питань охорони праці та пожежної безпеки.

Досвід в проведенні навчання з питань охорони праці, розробці інструкцій з охорони праці та пожежної безпеки, контроль їх виконання.

Успішний досвід взаємодії з контролюючими органами, проходження перевірок, підготовки та отримання дозвільної документації.

Наявність чинного посвідчення встановленого зразка з охорони праці та пожежної безпеки.

Впевнений користувач MS Office.

Грамотність, відповідальність, системність, вміння працювати в команді, активна життєва позиція.

Місце роботи:   Тилігульський Лиман, Миколаївська область. (трансфер компанії з м. Миколаїв, при необхідності компенсація житла).

Направляючи резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією ДТЕК ВДЕ в рамках чинного законодавства України. Компанія ДТЕК ВДЕ гарантує конфіденційність звернень та переговорного процесу при відборі кандидатів на вакансію.

Звертаємо Вашу увагу, що зворотний зв'язок за результатами розгляду на вакансію надається протягом двох тижнів у разі позитивного рішення по Вашій кандидатурі.

Надсилайте свої резюме з побажаннями по з.п. При виникненні питань, буду радий відповісти - Вячеслав - Показать контакты 0509001486 .

ДТЕК, ТОВ, Енергетична компанія — вакансия в Менеджер з охорони праці та пожежної безпеки (ОП, ПБ, ЕБ)