Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Бухгалтер, помічник бухгалтера, керівника

10 000 — 15 000 ₴   З перспективою підвищення
Укртрансинвест-Сервис, ООО
9 месяцев назад
14 июля 2023
Харьков

Компанія "Укртрансинвест-Сервіс, ООО" є однією з провідних будывельних компаній у місті Харків. Ми спеціалізуємося на наданні послуг з будівництва та ремонту автомобільних доріг. Зараз ми шукаємо кваліфікованих фахівців на посади бухгалтера, помічника бухгалтера та керівника.

Задачі:

- Проведення бухгалтерського обліку та збору фінансової інформації 

- Підготовка звітності відповідно до законодавства

 - Контроль за рухом грошових коштів та банківськими операціями 

- Взаємодія з податковими органами та іншими контролюючими органами

 - Підготовка аналітичних звітів для керівництва компанії 

- Виконання інших завдань, пов'язаних з бухгалтерським обліком і фінансами 

Вимоги:

- Досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років - Вища освіта з економічного або фінансового напрямку - Знання законодавства з питань бухгалтерського обліку та оподаткування - Впевнене володіння програмами бухгалтерського обліку (1С, Медок, itd)

- Вміння працювати з великим обсягом інформації та вміння працювати в умовах строгої конфіденційності - Висока відповідальність та уважність до деталей 

Пропонуємо:

- Конкурентну заробітну плату, яка залежить від вашого досвіду та кваліфікації - Можливість професійного росту та кар'єрного розвитку - Дружню та сприятливу робочу атмосферу - Можливість навчання та отримання нових навичок Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та впровадити свої професійні знання у сфері бухгалтерії, будемо раді отримати вашу заявку. 

Будь ласка, надішліть своє резюме разом зі зазначенням посади, на яку ви претендуєте, на електронну адресу jaginvest72@gmail.com Очікуємо вашого відгуку!

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: