Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Юрист, тренер-консультант з права

12 000 — 20 000 ₴   + бонуси за наслідками роботи
Фаховий вибір, навчально-консалтинговий центр
2 года назад
31 октября 2021
Киевул. Центр, біля метро

Тренінгова компанія, що надає освітні та консультаційні послуги в галузі ділових та інформаційних технологій, розширюючи свою діяльність, запрошує в нову філію юриста та (за сумісністю) тренера-консультанта з питань права з успішним досвідом практичної роботи і (бажано) викладання/консультування в даній предметній області.

Якщо Ви готові працювати креативно і націлені на досягнення практичного результату, бажаєте активно розвиватися та покращувати професійні навички, а також не задовольняєтеся малим і прагнете заробляти реальні гроші, — тоді у нас Ви отримаєте чудову можливість реалізувати свої плани в колі нових друзів та однодумців!

Вимоги (бажано п.1+п.2, але можна й щось одне, +п.3):

  1. Вища юридична освіта; гарні знання господарського, адміністративного, цивільного і кримінального права та процесу; практичний досвід застосування чинного законодавства та юридичного обслуговування;
  2. Досвід успішного консультування/репетиторства та/або викладацької роботи з групами учнів (бажано) в галузі юриспуденції; хороше володіння українською і російською мовами та гарна дикція спілкування;
  3. Упевнена робота з комп'ютерною технікою та програмним забезпеченням (офісним, юридичним тощо), успішний досвід пошукових робіт в Інтернеті (зокрема, в соціальних мережах тощо) та застосування баз даних; а також комунікабельність і знання етики ділового спілкування, здатність в стислі терміни якісно виконувати поставлені завдання та швидко навчатися, відповідальність і хороша самоорганізація.

Умови роботи:

  1. Місце роботи — в центрі Києва поряд з розвиненою транспортною інфраструктурою; також необхідна можливість дистанційної домашньої роботи в онлайн-режимі;
  2. Заробітна платня — від 12000 грн. при (від) 20-годинному робочому тижні (викладання — від 200 грн./год.) — обумовлюється на співбесіді, залежить від досвіду і наслідків роботи, з перспективою росту;
  3. Режим роботи договірний — помірно гнучкий графік при неповній або повної зайнятості, час — від кількох годин на день протягом декількох днів на тиждень (в будні зазвичай більше у другій половині дня, іноді у вихідні — сб, вдень).

Обов’язки (бажано п.1+п.2, але можна й щось одне):

  1. Правова підтримка господарської діяльності компанії, вирішення юридичних питань з клієнтами та партнерами; пошук юридичної інформації і виконання доручень керівництва, пов'язаних з правом; складання договірної та іншій правової документації; представлення інтересів в державних органах (зокрема, в судових тощо); надання консультацій з правових питань. 
  2. Підготовка з розробкою сценаріїв і проведення групових та/або індивідуальних занять за програмою навчання в галузі юриспуденції; надання учням і перевірка домашніх завдань у формі реальних проектів.

Зацікавилися вакансією? Тоді надсилайте своє резюме на Email-адресу: Отправить резюме . Ми ознайомимося і запросимо Вас.

Влад