Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Customer support manager wedding atelier, менеджер з продажу, продавець на Etsy

25 000 — 50 000 ₴   Ставка + % від особистих продажів
Stylishbride Accessories
9 месяцев назад
08 июля 2023
Киевул. Днепровская набережная, 19

Повна зайнятість у нашому ательє, не дистанційна робота.

Лише дівчина (весільні сукні, робота з білизною та з не завжди одягненою фігурою нареченої).

Англійська — лише просунута і вище, спілкування з іноземними клієнтами лише англійською через месенджери.

Insta @stylishbrideaccs

Потрібно сustomer support manager з ведення англомовних клієнтів (Америка, Канада, Європа та інші країни) в наш інтернет-магазин Etsy (спілкування тільки онлайн через месенджери, не наживо) до закритого весільного онлайн-ательє одягу StylishBrideAccs. Ми — український бренд весільного одягу, працюємо з 2012 року. Одягаємо та робимо щасливими наречених по всьому світу! Власне виробництво одягу та аксесуарів з нуля у Києві. Розробка нових весільних колекцій та ідей, участь у фотосесіях бренду, постійний розвиток та підтримка твоєї англійської мови, робота в команді з активними та молодими людьми. Робота на персональному Apple iMac. Приголомшливе 2 поверховий insta-офіс та багато краси навколо! Робити наречених найкрасивішими та щасливішими, розробляти стильні сукні з нуля, отримувати захоплені відгуки від своїх клієнтів, ну хіба це не робота мрії?

Вимоги:

  • Відмінне знання англійської мови обов’язково — спілкування з нареченими тільки англійською мовою онлайн!
  • Швидкий набір тексту! Всі листування з нареченими будуть вестись тільки в онлайн-режимі нашого інтернет-магазину на Etsy (чати) англійською мовою, жодних реальних дзвінків, спілкування та продажу лише в режимі листування.
  • Бути уважною до дрібниць, до питань клієнтів, мати гарну пам’ять, потрібно вміти розставляти пріоритети, не забувати важливу інформацію, уважно та швидко реагувати.
  • Досвід роботи у продажу та спілкуванні з клієнтами обов’язковий.

Умови роботи: Стильний красивий білий 2 поверховий офіс-ательє open space з величезними вікнами та 2 відкритими терасами з шикарним видом на правий берег та Дніпро, постійний доступ до свіжого повітря в оточенні зелених туй) на Дніпровській Набережній 19, метро Осокорки (5 хвилин пішки) Адекватне та найкраще керівництво :) Офіційне працевлаштування.

ЗП: Складається з постійної голої ставки 20.000 грн +% від особистих продажів.  Разом на місяць виходить на мінімальних! продажах від 25.000 грн  і вище в залежності від ваших особистих продажів — клієнтів реально багато, клієнтів не треба шукати, нас знаходять самі+ми багато вкладаємо в рекламу, вам тільки їх ловити та доводити запит нареченої до кінця, все залежить тільки від вас та вміння і бажання заробляти  (в топові весільні месяці березень-червень легко можна вийти на 1.000-1500$).

Оплата стабільна без затримок, на час стажування та навчання 1 місяць (впровадження у виробництво, навчання роботі, всім деталям та моментам) виплачується тільки ставка, оскільки ще немає власних продажів на час навчання (а якщо будуть продажі і ви готові стартувати одразу, то і ми з радістю готові!).

Графік: 8-00 — 17-00, година перерви на обід, 2 плаваючі вихідні на тиждень за твоєю бажанням (можна вибирати потрібні вихідні, але вихідні повинні йти не 2 поспіль, адже на тебе не буде клієнт чекати 2 дні). Після стажування можна коригувати час, виходити на 9-00 або є можливість працювати у вечірні зміни і ловити гарячих клієнтів з Америки (наприклад, з 12-00 до 21-00). Усе обговорюється.

Маємо надію швидко знайти свого активного амбіційного продажника в нашу творчу родину!

Яна