Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Кандидат на військову службу за контрактом

10 000 — 25 000 ₴   Стаж, кваліфікація, саморозвиток.
2 года назад
13 февраля 2022
Полтава
  • Бажання опанувати військову справу, підвищити свій фізичний рівень, загартованість. 
  • Можливість отримання статусу учасника бойових дій.
  • Грошове забезпечення військовослужбовців
    Держава гарантує військовослужбовцям достатнє матеріальне, грошове та інші види забезпечення в обсязі, що відповідає умовам військової служби, стимулює закріплення кваліфікованих військових кадрів. До складу грошового забезпечення входять: посадовий оклад, оклад за військовим званням; щомісячні додаткові види грошового забезпечення (підвищення посадового окладу, надбавки, доплати, винагороди, які мають постійний характер, премія); одноразові додаткові види грошового забезпечення.
    Продовольче, речове та інше забезпечення військовослужбовців
    Продовольче забезпечення військовослужбовців здійснюється за нормами і в терміни, що встановлюються Кабінетом Міністрів України.
  • Право військовослужбовців на відпустки.
    Військовослужбовцям, крім військовослужбовців строкової військової служби, надаються щорічні основні відпустки із збереженням грошового, матеріального забезпечення та наданням грошової допомоги на оздоровлення у розмірі місячного грошового забезпечення. Тривалість щорічної основної відпустки для військовослужбовців, які мають вислугу в календарному обчисленні до 10 років, становить 30 календарних днів; від 10 до 15 років – 35 календарних днів; від 15 до 20 років – 40 календарних днів; понад 20 календарних років – 45 календарних днів, без урахування часу, необхідного для проїзду в межах України до місця проведення відпустки та назад, але не більше двох діб в один кінець. Святкові та неробочі дні при визначенні тривалості щорічних основних відпусток не враховуються.
  • Можливість отримання житла, отримання державних пільг, безкоштовне медичне (санаторне) лікування.



Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: