Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Фахівець з обслуговування клієнтів

8 900 — 11 125 ₴  
104.ua
2 года назад
04 августа 2021
Львовул. Золотая 42

ТОВ 104.ua запрошує в команду фахівця з обслуговування клієнтів!
104.ua сервісна компанія № 1 на ринку комунальний послуг. Група компаній, керуючих складними інженерно-технічними системами територіально розподіленої мережі. Бренд 104.ua символізує комплексне вирішення завдань, які дозволять поліпшити обслуговування споживачів газу, модернізувати галузь і впровадити єдині стандарти роботи.

Сайт компанії — https://104.ua/ua/

Якщо Ви:

маєте вищу освіту,вільно володієте ПК на рівні досвідченого користувача Word, Excell, Internet,маєте вільне володіння письмовою та розмовною українською мовою,грамотне мовлення та навички спілкування з людьми,клієнтоорієнтовані, комунікабельні,відповідально ставитесь до роботи та маєте стрессостійкість,тоді ми чекаємо саме на Ваше резюме!

Буде плюсом:

досвід роботи в банку чи фінансовій установі,в сфері страхування,в сфері продажу та закупівель або в сфері роздрібної торгівлі, обслуговування.Що ми пропонуємо:

офіційне працевлаштування;конкурентну заробітну плату біла зарплата; графік роботи: пн.-пт. з 08:00 до 17:00; навчання та розвиток за підтримки Компанії. Що буде входити до Ваших обов’язків:

надання консультацій щодо діяльності Компанії; обслуговування поточних та залучення нових клієнтів; продаж супутніх товарів та послуг. Приєднуйся до нашої команди!

Телефонуй за номером Показать контакты 050 765 34 50 Вікторія