Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер по продажам

2 года назад
06 августа 2021
Львовул. Вулецька 11

Опис вакансії

Сучасна компанія - по гуртовуму продажу кліматичної техніки запрошує у свою команду менеджера по продажам.

Заробітна плата погоджується на співбесіді.

Ми пропонуємо:

    Гідну оплату праці. Виплати двічі на місяць без жодних затримок ставка + % від продажОформлення офіційно згідно КзПП з першого дня.Робота в чистому та комфортному офісі у молодому та дружньому колективі.Надаємо корпоративний мобільний зв’язок.Компенсовуємо витрати за робочі поїздки.Семінари та навчання за рахунок компанії.Працівників забезпечуємо фірмовими аксесуарами.

Що Ви будете у нас робити:

    Підтримання існуючої  клієнської бази та залучення нових клієнтів, здійснювати просування та продаж продукції;Проводити переговори та презентувати компанію на ринку;Вести холодні та гарячі дзвінки;Контролювати замовлення клієнта до моменту відвантаження йому продукції;Контролювати сплату клієнтом дебіторської заборгованості;Вести документообіг;Супровід договорів.Бажано наявність транспортного засобу.

Що в нас є ще для Вас:

    Можливість працювати з якісною продукцією на ринкуП’ятиденний робочий тиждень з 8:30 до 17:30 ;

Зацікавило?

Якщо Ви володієте знаннями в сфері продаж та маєте досвід В2В, з легкістю скажете всі етапи класичної техніки продажів, водночас комунікабельні та стресостійкі,  самоорганізовані, молоді, креативні, готові вчитись та маєте бажання розвиватися — відправляйте нам своє резюме.

Особливу увагу будемо звертати на кандидатів, дотичних до будівельної галузі. 

Контактний телефон :  +38 (050) 67  86   317                                                          +38 (097)  94   11  088 

Василь