Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

ERC — вакансия в Комплектувальник товарів
Вакансия закрыта

Комплектувальник товарів

ERC
2 года назад
09 июня 2021
Киевул. вулиця Марка Вовчка, 18А

Компанія ERC запрошує на роботу комплектувальника товарів.

Компанія ERC - професійний дистрибутор в Україні з 1995 року з власними методами розвитку та підтримки каналу, сервісом до- та після- продажів.

ERC невпинно продовжує розвиток дистрибуції, розпочавши з електроніки, комп'ютерної та офісної техніки. Зараз до електроніки та комп'ютерної техніки додано електрику, побутову техніку, телевізори, сучасні трендові товари електроніки та товари з новітніх сегментів електротранспорту, роботехніки, 3D принтерів, дитячих іграшок.

ERC просуває передові технології та піклується про довгострокові партнерські відносини із провідними світовими виробниками, а також з компаніями-початківцями. Укладено офіційні дистриб'юторські контракти (деякі з них є ексклюзивними) на продаж устаткування та послуг з впевненими світовими лідерами у різних сегментах або перспективними постачальниками трендових, новітніх, проте якісних за виконанням, рішень.

Вимоги: добрий стан здоров'я, висока працездатність, готовність до значних фізичних навантажень, здатність працювати в команді, чесність, порядність, відсутність шкідливих звичок, які б заважали роботі, дотримання загальноприйнятних моральних норм у побуті та повсякденному житті.

Обов'язки: перевірка товару (комп'ютерна, офісна, побутової техніка та електроніка), пакування для відвантаження, формування палет, завантаження підготованого товару в машини перевізника.

Умови праці:

  • гідна оплата роботи (оговорюється на співбесіді);
  • офіційне працевлаштування;
  • медичне страхування;
  • оплачувані відпустки та лікарняні;
  • гідні умови праці в сучасному, високотехнологічному складському комплексі.

З питань працевлаштування прохання дзвонити на зазначений телефон по буднях, з 09:00 до 18:00.

Роман Кащенко

больше 500  сотрудников

с 2013 года  на рынке

  • Медицинское страхованиеМедицинское страхование
  • Бонусы и премииБонусы и премии
  • Удалённая работаУдалённая работа