Поиск работы на robota.uaukraine

Менеджер-дизайнер меблів (з навчанням)

25 000 ₴   от 25000 до 75000 грн.
MIM-K
6 дней назад
19 апреля 2024
Киевул. Бульвар Вацлава Гавела16р-н. Соломенскийметро Берестейская
В офисе/на месте
Полная занятость
Бонусы / премии
Офис с генератором
Офис с бомбоубежищем
Компенсация обучения

Компанія "MIM-K" є провідним виробником та постачальником меблів у місті Києві. Наші вироби відомі якістю матеріалів, стильним дизайном та функціональністю.

Зараз у нас є вакансія для посади "Менеджер-дизайнер меблів (з навчанням)". Ми шукаємо талановитого та креативного спеціаліста, який буде відповідати за розробку та дизайн нових меблів, співпрацювати з клієнтами щодо їхніх потреб та бажань, а також координувати виробництво.

Задачі:

- Розробка дизайну меблів з урахуванням останніх тенденцій у сфері дизайну інтер'єрів 

- Проведення консультацій з клієнтами та врахування їхніх побажань - Підготовка технічної документації для виробництва меблів 

- Координація роботи з виробництвом та контроль якості виготовлених меблів Вимоги:

- Досвід роботи в сфері дизайну меблів від 1 року - Вміння працювати в програмах дизайну (AutoCAD, 3ds Max, Adobe Creative Suite)

- Креативність та увага до деталей - Знання технічних аспектів виготовлення меблів - Відмінні комунікативні навички Пропонуємо:

- Офіційне працевлаштування та конкурентну заробітну плату - Можливість професійного зростання та розвитку навичок - Цікаві проекти та співпрацю з високоякісними матеріалами - Дружню атмосферу в колективі Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та працювати над втіленням ідей унікальних меблів, надсилайте своє резюме нам на електронну пошту або зателефонуйте для узгодження співбесіди. Будемо раді бачити вас у нашій команді!

Ігор

MIM-K
Проверенная

Промышленность и Производство Сайт компании
MIM-K: фото 2