Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Грузчик - Комплектовщик

22 000 ₴   1000 грн вдень
1 месяц назад
19 февраля 2024
Киевул. вулиця Академіка Білецького, 34.

Компанія "Атабеков К., ФОП" є провідним постачальником продуктів харчування в місті Київ. Ми працюємо з надійними постачальниками та забезпечуємо якісні продукти нашим клієнтам. Зараз ми шукаємо в команду відповідальних та енергійних грузчиків - комплектовщиків.

Задачі:

- Прийом та розміщення товару на складі - Комплектування замовлень відповідно до накладних - Перевезення товару до місця зберігання - Забезпечення організованості та чистоти на складі Вимоги:

- Фізична витривалість та готовність до роботи в умовах складу - Вміння працювати в команді та дотримуватися встановлених термінів - Наявність досвіду роботи грузчиком буде перевагою - Знання основних принципів складського господарства Пропонуємо:

- Стабільну заробітну плату та своєчасну виплату - Гнучкий графік роботи - Можливість професійного зростання та отримання нових навичок - Дружню робочу атмосферу та допомогу колег Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та вам цікава робота на складі, ми чекаємо на ваше резюме. Долучайтесь до нашої успішної компанії та станьте частиною процесу постачання якісних продуктів нашим клієнтам. Залиште свої контактні дані та ми зв'яжемося з вами для подальшої співбесіди.

З нетерпінням чекаємо на вашу відповідь! 

Показать контакты 0675086337 Атабеков Карен

Атабеков Карен

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: