Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Оператор збірки в Угорщину

18 000 — 27 000 ₴   При 8 год. графіку
2 года назад
08 декабря 2021
Другие страны

Місце роботи: Завод Flex, Sarvar, Угорщина

Оформлення ВНЖ Угорщини на два роки, медична страховка за рахунок компанії.

Про роботодавця: Flex — найбільша багатогалузева компанія, заводи якої розміщені більш ніж в 30 країнах. У 2019 Flex відзначила 50 років. Її виробництва відрізняються високотехнологічністю, екологічністю та розвиненою корпоративною культурою. Компанія вітає амбіції до кар'єрного росту і надає можливості для цього.

Місто Шарвар, де знаходиться виробництво — на північному заході Угорщини, розташоване на мальовничому березі річки Раба. У цьому чистому містечку безліч культурних, історичних та туристичних пам’яток, але світову популярність йому принесли лікувальні термальні купальні, які виліковують від багатьох хвороб. Круглий рік для бажаючих відпочити та оздоровитися гостей, тут проводяться фестивалі, історичні програми, культурні заходи. Тому у вас є можливість не тільки комфортної роботи, але й гарного відпочинку та оздоровлення.

Обов’язки:

  • складання, збірка, програмування, випробування та упаковка деталей електроприладів.
  • Виконання якісних, кількісних показників ефективності певного плану виробництва.

Вимоги:

  • Мінімум 8 початкових класів.
  • Спритність, хороша спостережливість, точність.

Для прийому необхідно виконання тестового завдання на заводі, медичний огляд.

Перевага: досвід роботи на заводі.

Графік роботи: Зміни по 8 годин / 168 годин на місяць. Вільний час можна використовувати для підробітків у інших роботодавців або відпочивати.

Заробітна плата: 190000 HUF брутто + надбавка за зміну + премія + кафетерій. Середня зарплата на початковому рівні 17 Показать контакты 0000-180000 HUF нетто на руки. За нічні зміни, у вихідні, свята — надбавка. Бонуси за перевиконання плану. Зарплата можлива набагато вище при надгодинах, отриманні податкових знижок за неповнолітніх дітей та ін.

В середньому, без доплат за дітей, зарплати чистими: близько 200000 на старті при відсутності прогулів, 22 Показать контакты 0000-250000 з наднормовими, до 300000 при високій продуктивності (досвідчені працівники)

Проживання: за рахунок роботодавця, для сімейних пар окремі кімнати!

Додаткова інформація: Проживання та триразове харчування забезпечуються протягом поточного карантинного періоду.

Після закінчення карантину, після успішної процедури прийому на роботу житло забезпечується безкоштовно. Доїзд на роботу і назад безкоштовно транспортом работодавця.

Вакансія, оформлення і супровід безкоштовні. Доїзд кандидатів в Угорщину від Українсько-Угорської кордону безкоштовно транспортом работодавця.

Дзвоніть Показать контакты 0800-355-888 ( безкоштовно зі всіх номерів України) або залишайте заявку: https://eurojob.in.ua/uk/jobs/operator-sborki-v-vengriy

Катерина Eurojob

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: