Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер ЗЕД

12 000 — 40 000 ₴   Ставка + % від продаж
2 года назад
28 ноября 2021
Львовул. Городоцька 357

Запрошуємо на роботу менеджера ЗЕД.  Якщо ви цілеспрямовані, енергійні, не боїтеся перешкод,  маєте бажання розвиватися та збільшувати свій дохід і вам цікаво освоювати не тільки ринок України, а й світові ринки, запрошуємо до нас на співбесіду. 

Про нас. Наша компанія займається виробництвом та продажем комплектуючих для бджільництва. Працюємо на ринку більще 5 років та отримали позицію надійного партнера для багатьох міжнародних компаній. Експортуємо нашу продукцію в такі країни як: Німечина, Голандія, Бельгія, Литва, Латвія, Австрія, Швейцарія, Ізраїль, Франція, Канада, та постійно розвиваємо географію партнерства. 

Від нас гарантуємо. Вчасна та повна оплата праці, компенсація на пальне та амортизація, забезпечення робочим місцем, оплачувані відрядження (в тому числі закордонні), офіційне працевлаштування, можливість карєрного росту.


Вимоги до кандидатів:

- знання іноземних мов (російська та українська - вільно; ангійська мова - не нижче Advanced C1; італійська або французька - не нижче Theshold B2);

- наявність власного автомобіля (витрати на пальне та амортизацію компенсуються);

- досвіт роботи в галузі ЗЕД не менше 3 років (пошук нових партнерів, ведення переговорів, заключення контрактів, оформлення документації для відправлення товарів);

- знання ПК та офісних програм на рівні досвідченого користувача;

- самоорганізованість, цілеспрямованість, відповідальність, пунктуальність.


Відбір кандидатів по співбесіді.

Ярослав

Похожие вакансии по городам: