Поиск работы на robota.uaukraine
Удаленная работа

SEO-копірайтер зі знанням іноземних мов (gambling, betting)

10 000 — 20 000 ₴   2.5$ – 3.5$ за 1000 символов без пробелов
HandsWithPens Copywriting Agency
5 дней назад
13 апреля 2024
Киев
Удаленная работа
Полная занятость
Неполная занятость
Проектная работа
Оплата с привязкой к доллару
Удаленная работа

Вітаємо!

! Work only with Ukrainians.

HandsWithPens – агенція, що об’єднує творчих українців вже 10 років. Спеціалізуємося лише на SEO-текстах по готовим ТЗ та пишемо їх 10 мовами. Інші види робіт не робимо. Працюємо в Україні з 2013 року. Наша команда це більш ніж 20 авторів, які ідеально пишуть англійською, польською, німецькою, французькою, іспанською та ін. мовами, при цьому усі вони українці. Це наша позиція. Ми постійно шукаємо класних та досвідчених копірайтерів з різних мов. Якщо ти такий – запрошуємо тебе до нашої команди!

Ми розширюємося і зараз у пошуку SEO-копірайтерів польською, португальською та англійською мовами в темах гемблінгу (слоти, ігри, огляди онлайн-казино) та беттінгу (ставки на спорт). Ставка англійською та польською 2.5$ за 1000 символів без пробілів, іншими мовами - 3.5$ за 1000 сбп. Якщо ви працюєте за вищою ставкою, також напишіть та вкажіть ваш рівень оплати.

Якщо пишете іншими мовами (польська, іспанська, німецька, французька та інші) також чекаємо ваші відгуки, якщо не матимемо відкритої позиції — збережемо ваше резюме та сконтактуємо як тільки з’явиться потрібна вакансія.

Важливо! Нам потрібні самостійні копірайтери, фрілансери та постійні співробітники, ми не працюємо з іншими командами, невеликими агентствами та іншими підрядниками.

Для відгуку обов’язково відправити на емейл:

  • Резюме або інформацію про себе та досвід у копірайтингу у вільній формі.
  • Посилання на свої соцмережі, де є фотографії та інформація про вас, навіть якщо ними активно не займаєтесь.
  • Приклади кількох текстів англійською/португальською/італійською на тему беттінгу або гемблінгу та ТЗ до них, щоб було зрозуміло, що було за завдання і як ви його виконали.

Вимоги:

  • Обов’язковий досвід у копірайтингу в зазначеній темі від 2 років, новачків не розглядаємо.
  • Писати на 100% грамотно, структурно, логічно.
  • Потрібна людина, яка вільно знає/пише/формулює думки, як нейтів спікери.
  • Вміти писати про одне і те ж саме різними словами, не втомлюватися від одноманітності тематики.
  • Нормально ставитися до факту доопрацювання своїх текстів та зворотного зв’язку. Кожен текст проходитиме дві-три перевірки: перша — від керівника команди, друга — від редактора, третя — від головного редактора або сеошників проекту.

Обов’язки:

  • Писати щодня від 7к символів на перелічені вище теми. Терміни обговорюємо заздалегідь, можна писати у вільний та зручний час.
  • При цьому важливо буде зідзвонюватись, занурюватись в бізнес та завдання, обговорювати деталі, працювати повноцінно, а не поверхово.

Що пропонуємо:

  • Віддалену роботу, повну або часткову зайнятість, можемо давати від 100к символів на місяць стабільно, тому що проєктів дуже багато та всі довгострокові.
  • Регулярний детальний зворотний зв’язок від керівника команди.
  • Вік не має значення, у команді є автори від 20 до 55 років, які працюють якісно та із задоволенням.
  • Спершу можемо платити кожних пару днів для встановлення довірчих відносин, потім раз на один-два тижні після здачі певного обсягу робіт, перевірки, доопрацювання та прийняття текстів.

Чекаємо на відгуки відразу на пошту, яка вказана нижче і є у профілі.

recruiting (собачка) handswithpens.com

Починаємо завжди з невеликого тестового завдання, воно оплачується, якщо зроблено грамотно, по ТЗ, без води та інших помилок.

Карина HR HandsWithPens