Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Водій міжнародник CE

40 000 ₴   Від виробітку, 20-50 тис.грн.
Львівкульттовари
3 года назад
15 марта 2021
Львовул. Бескидська 33

Транспортний підрозділ ПП «Львівкульттовари», що здійснює перевезення вантажів у міжнародному, національному та регіональному сполученнях більше 15 років оголошує КОНКУРС на заміщення вакансії  водія  міжнародного автопоїзда  DAF. Нам потрібні компетентні люди, що бажають інтенсивно працювати на українському підприємстві та отримувати за це достойну заробітну плату. ДОСВІД роботи на міжнародних автопоїздах ОБОВ'ЯЗКОВИЙ.

Ми пропонуємо: стабільну роботу в українській компанії, що розвивається; дружний, професійний колектив; конкурентну, своєчасну (3 р. в міс.) заробітню плату; справедливу та мотиваційно спрямовану систему нарахування зарплати; можливість кар'єрного росту, роботу на доглянутому та вчасно обслуженому автомобілі підприємства; корпоративний мобільний зв'язок.

Вимоги: трудова книжка з відповідними записами або рекомендації з попередніх місць роботи,  вік від 25-ти років ОБОВ'ЯЗКОВО; знання нормативної бази в сфері міжнародних перевезень ОБОВ`ЯЗКОВО, знання будови, основ ремонту та технічного обслуговування а/м ОБОВ'ЯЗКОВО; готовність до рейсової роботи, чесність, порядність, відповідальність, стресостійкість, вміння поводитись з людьми та документами, бажання інтенсивно працювати ТЕЖ ВСЕ ОБОВ'ЯЗКОВО; закордонний паспорт з можливістю виїзду в Європу, картку для тахографа, код 95, посвідчення водія кат.Е, проживання у Львові або ближніх районах. 

Обов'язки: функції водія-експедитора транспортної компанії (окрім безпосередньо водіння - догляд за автомобілем, контроль технічного стану а/м, усунення несправностей в рейсі, участь в ремонті в ремзоні, робота з вантажем та документами, відповідальність при отриманні, перевезенні та видачі вантажу, внутрішня звітність), дотримання трудової та фінансової дисципліни, знання та чітке виконання посадової інструкції

Умови роботи: ненормований графік (рейсовий, тривалість рейсів до 2-х тижнів), водій закріплюється за певним автомобілем, власна ремонтно-технічна база. З/п від виробітку: на міжнародних автопооїздах 20-50 тис.грн. Окремо нараховуються та виплачуються відрядні (в середньому 6 тис.грн.). При потребі - є гуртожиток для проживання.

Осіб, що мають схильність до зловживань чи порушень дисципліни прохання зекономити свій та чужий час та не звертатись за даним оголошенням. Також прохання звертатись тільки при наявному зацікавленні у вакансії та відповідності вищезазначеним вимогам (ОСОБЛИВО З ПОМІТКОЮ 'ОБОВ`ЯЗКОВО!').  ДЯКУЄМО!

Андрій Хавич