Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Інженер-електронік

Ferrexpo
3 года назад
18 марта 2021
Горишние Плавниул. вулиця Будівельників, 16.

Ми швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю є виробництво та експорт високоякісних залізорудних окатків, які використовуються у виробництві сталі.

Запрошуємо Вас стати частиною потужної команди та зайняти посаду

Інженера-електроніка

Вимоги:

  • Освіта — Повна вища.
  • Кваліфікація — інженер — електрик

Умови роботи:

8 годинний п’ятиденний

Обов’язки:

Забезпечує правильну технічну експлуатацію, безперебійну роботу технічних засобів АСУТП, програмного забезпечення та іншого закріпленого обладнання.

Бере участь в розробці перспективних і поточних планів і графіків роботи, технічного обслуговування і ремонту устаткування, заходів щодо поліпшення його експлуатації, запобігання браку і простоїв в роботі, підвищенню якості роботи, ефективного використання електронної техніки.

Здійснює підготовку технічних засобів АСУТП до роботи, технічний огляд окремих пристроїв і вузлів, контролює параметри і надійність електронних елементів устаткування, проводить тестові перевірки з метою своєчасного виявлення несправностей, усуває їх.

Проводить наладку елементів і систем управління, електронної апаратури і окремих пристроїв і вузлів.

Організовує технічне обслуговування електронної техніки, забезпечує її працездатний стан, раціональне використання, проведення профілактичного і поточного ремонту.

Виталина

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: