Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер з продажу запасних частин (дистанційна робота)

21 000 ₴   ставка + KPI
Д Лайт, ТОВ
10 месяцев назад
01 июня 2023
Харьков

Запрошуємо до нас в компанію «Dlight» нових співробітників-менеджерів із збуту  запасних частин! Вакансія виникла у зв'язку із розширенням штату! 

Основні знання та навички, які хочемо бачити в наших менеджерах – це вміння вести переговори, результативність на попередніх місцях роботи, системність і, звичайно, бажання бути продавцем та заробляти! 

Наша компанія займається виробництвом спецтехніки вже 20 років. Ми розробляємо та створюємо техніку для лісової, аграрної промисловості, комунальних підприємств. У нашому переліку виробленого обладнання: лісовози, сортиментовози, авто з мультиліфтами, лінійка лісових маніпуляторів, причепи та напівпричепи, зерновози та багато іншого. 

Зі свого боку ми готові: навчати, розвивати, відповідати на питання, підвищувати Вашу технічну грамотність, спрямовувати у питаннях освоєння ринків, і звичайно ж хвалити за результати та заохочувати матеріально Ваші успіхи. 

Основні завдання менеджера із збуту:

- Ведення переговорів із клієнтами; 

- укладання договорів та угод;

- моніторинг ринку спецтехніки та запасних частин;

- робота в CRM Bitrix24 (базу клієнтів з телефонами та контактними особами надаємо).

На період воєнного стану - дистанційна робота. 

Працюємо за графіком 8-30-17-30, з ПН по ПТ. Відпустка 24 календарні дні. 

Отже, Вам подобається техніка або запчастини, любите спілкування з клієнтами, а розвиток, навчання та інновації є пріоритетом при виборі роботодавця, тоді, ймовірно, Ви наша людина. 

Чекаємо на Ваше резюме!

Вікторія Володимирівна