Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Майстер з ремонту електроніки, портативної техніки, дрібної побутової техніки.

12 000 — 28 000 ₴  
Remonton
7 месяцев назад
11 сентября 2023
Киевул. Старовокзальна 24

Наш сервісний центр (http://remonton.kiev.ua/ https://www.instagram.com/remonton1/) шукає в колектив адекватну людину-технаря для ремонту дрібної побутової, портативної, техніки з електронної та механічної частини. В основному це ремонти плат по ланцюгах живлення, заміна SMD компонентів, заміна роз’ємів живлення, заміна Micro-USB, USB, Type-C роз’ємів, планарних чіпів, та ін., ремонт електроніки після залиття або інших сервісів. Ви отримуєте окреме обладнане робоче місце для виконання ремонтів, потік цікавих різноманітних пристроїв, що потребують ваших умілих рук.

У сервісі є необхідне обладнання та інструмент для роботи, а саме паяльні станції для заміни компонентів на платі (паяльник+фен та ІЧ станція), програматори для прошивки мікросхем, мікроскопи для дрібного паяння, електро викрутки та шуруповерти для швидкого розбирання-складання пристроїв, а також інші зручні дрібниці.

Вас оточуватимуть колектив однодумців, такі ж тямущі інженери та грамотні менеджери, вони можуть з вами обмінюватись досвідом в ремонтах, підказувати якісь робочі моменти. Від Вас потрібний лише ремонт – усунення дисфункції у пристрої. Турботи за замовлення запчастин, доставці в сервіс, спілкування з клієнтами, формування цін на ремонт у відповідальності менеджера або кур'єра.

Для організації роботи в сервісі є онлайн система обліку та складу запчастин, яка дозволить точно прогнозувати Вашу зайнятість, знати на якому етапі ремонту знаходиться той чи інший пристрій, скільки на Вас зараз заведено пристроїв і який обсяг виробітку Ви зробили (від виробітку легко рахується зарплата)

Виплата зарплати кожні два тижні, це відсоток від виконаних робіт. За день планується на майстра від 3 до 6 і більше пристроїв.

Робота в офісі. Режим з 10.00 до 19.00, п'ять днів на тиждень. Одна субота в місяць робоча з 11.00 до 15.00.

Сервіс знаходиться по вулиці Старовокзальна 24, в напівпідвальному приміщенні з вікнами та витяжками (актуально під час повітряних тривог), кінцева зупинка швидкісного трамвая №1, №3, №18. Поруч знаходиться м.Вокзальна, універмаг «Україна» біля якого є транспортна зупинка тролейбусів і маршруток.  В офісі є чайник, мікрохвильова піч, місце для обідів, свій туалет з умивальником.

Зацікавило? Наберіть нас або напишіть нам viber/telegram +38О6356О4648 з 10.00 до 19.00 або скиньте резюме на пошту Отправить резюме

Тут коротко зведення по вакансії.

Вимоги:

  • Вміння діагностувати та ремонтувати дрібну побутову техніку, портативну техніку по апаратній частині (паяння, демонтаж, заміна елементів, заміна SMD, робота з софтом, робота з мультиметром, діагностичним та паяльним обладнанням).
  • Вміння ремонтувати дрібну побутову техніку, блоки живлення, мишки, обігрівачі, фени, портативні колонки, акустичні системи, повербанки, навушники та ін.
  • Знання схемотехніки на рівні майстра, уміння знаходити та читати електронні схеми та даташити компонентів, розбиратись в елементній базі компонентів, уміння знаходити інформацію по роботі, єксплуатації, розборці тієї чи іншої техніки в інтернеті, Google, YouTube.
  • Вміння працювати з паяльником, паяльною станцією, мультиметром, тестером елементів. 
  • Бажання навчатись та самовдосконалюватись в ремонтах.

Особисті та ділові якості:

  • Почуття часу.
  • Бажання навчатися та вдосконалюватись, бути відкритим до обміну досвідом, вводити покращення в роботу.
  • Усвідомлення наслідків своїх дій.
  • Високий ступінь відповідальності.
  • Організованість.
  • Відсутність шкідливих звичок.

Александр

Похожие вакансии по городам: