Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Operations Analyst

Solidgate - Fintech Company
2 года назад
05 мая 2021
Киевул. Кирилловская 15/1

Solid — це фінтех-компанія, яка допомагає бізнесам приймати платежі онлайн по всьому світу за допомогою плеяди різних методів та технологій. З року в рік ми зростаємо на сотні відсотків та спільно з міжнародними платіжними системами Visa, Mastercard i банками-партнерами з усього світу, створюємо власні сервіси. Наш продукт відповідає міжнародним стандартам безпеки даних індустрії платіжних карт, є багатошаровим та може бути адаптований під найвибагливішого клієнта.

Solid — це команда, яка має колосальний досвід в фінтех, еквайрингу, аналітиці та ризик-менеджменті і, яка підтримує стрімке зростання партнерів на всіх ключових ринках.

Ми шукаємо ініціативного Operations Analyst, який забезпечить якісні процеси Back-Office щодо підтримки клієнтів в эквайринговому бізнесі.


У тебе будуть такі задачі:

• забезпечення якості процесу підтримки клієнтів (90% письмовий режим, 10% — розмовний);

• забезпечення процесу опротестування чарджбеків;

• забезпечення безперебійної роботи процесів щодо превенції виникнення чарджбеків;• аналіз підозрілих активностей по транзакціям користувачів;

• аналіз та розслідування поведінки платіжних систем.


Щоб краще зрозуміти, що таке чарджбеки та з чим будеш працювати, радимо подивитися наше наступне відео тут


Ми очікуємо, що ти:

• маєш 6 місяців комерційного досвіду на аналогічній позиції;

• вмієш працювати з MS Office / Google Office на високому рівні;

• володієш англійською мовою на рівні не нижче Upper-intermediate.


Буде плюсом :

• досвід роботи в білінговому департаменті або напрямку підтримки;

• знання  на базовому рівні;

• досвід роботи із засобами візуалізації по типу Tableau.


Ми створили всі умови для твого успіху


Комфортні умови та гнучкий графік

Класний офіс в 8 хвилинах від метро Контрактова площа з терасою, лаунж зонами, кухнею, PlayStation. В наших офісах багато рослин та спеціальна система вентиляції і кондиціонування. Ми забезпечуємо 20 днів оплачуваної відпустки в рік і зручний робочий графік.


Турбота про здоров’я і спорт

Сніданки, обіди, безмежна кількість фруктів, снеків, смузі та йогуртів в офісі. Корпоративний лікар і медичне страхування. Безкоштовні тренування з бігу, футболу, баскетболу, волейболу та йоги. Знижки в найближчі спортзали та оплата участі у спортивних змаганнях.


Навчання та розвиток

Business і Management School для співробітників компанії. Велика електронна бібліотека та доступ до платних онлайн-курсів і конференцій, внутрішні бесіди і воркшопи, курси англійської і speaking club. Компенсація додаткового навчання на зовнішніх тренінгах і семінарах.


Гучні корпоративи

Два рази на рік — влітку і взимку — ми проводимо корпоративи з шаленим лайнапом в крутих локаціях. Щомісяця офіси зустрічаються на локальні тусовки та виїзні заходи, а після квартального звіту для всієї команди влаштовують вечірку.


Приєднуйся до нас в команду!

Тетяна Баладинська