Поиск работы на robota.uaukraine

Акушер-гинеколог, УЗД

відсоток
ПОЛІ-КЛІНІКА, ТОВ
3 недели назад
03 апреля 2024
Киевул. Дарницький бульвар, 5
В офисе/на месте
Полная занятость
Неполная занятость
Компанія "ПОЛІ-КЛІНІКА, ТОВ" є провідним медичним закладом у місті Київ, який надає високоякісні медичні послуги своїм пацієнтам. В зв'язку з розширенням штату, ми шукаємо досвідченого акушера-гінеколога з досвідом ультразвукової діагностики.
Що ви будете робити:
- Проведення амбулаторної та стаціонарної роботи в галузі акушерства-гінекології - Виконання ультразвукової діагностики - Консультування пацієнтів з питань жіночого здоров'я - Участь у науково-практичних конференціях та семінарах Необхідний досвід:
- Вища медична освіта - Сертифікат акушера-гінеколога - Досвід роботи у відповідній галузі від 3 років - Наявність сертифікату з ультразвукової діагностики буде перевагою Ми пропонуємо:
- Конкурентну заробітну плату - Можливість кар'єрного зростання та професійного розвитку - Дружню атмосферу та професійний колектив - Сучасне обладнання та умови для роботи Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та внести свій внесок у покращення здоров'я жінок, надсилайте своє резюме нам на електронну адресу. Будемо раді бачити вас у нашій

Вікторія Ярославівна