Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Продавець одягу

8 000 ₴  
Bloom
8 месяцев назад
08 августа 2023
Харьковул. Харків

Компанія "Bloom" є провідним виробником і роздрібним продавцем одягу у місті Харків. Ми спеціалізуємося на якісних і стильних колекціях одягу для жінок. Завдяки нашій високій якості та інноваційному дизайну, ми завоювали довіру та визнання клієнтів.

У зв'язку з розширенням мережі магазинів, ми шукаємо енергійних, комунікабельних та відповідальних Продавців одягу, які приєднаються до нашої команди. Ви будете працювати у дружньому колективі, отримувати професійний розвиток та стабільну заробітну плату.

Обов'язки:

- Консультування клієнтів щодо вибору одягу та аксесуарів - Підтримка порядку в торговому залі та приміщенні магазину - Здійснення продажів та досягнення поставлених цілей - Ведення обліку товарів та контроль за наявністю товару на полицях - Управління касовими операціями Вимоги:

- Досвід роботи в роздрібній торгівлі буде перевагою - Вміння працювати в колективі та з клієнтами - Висока комунікабельність та вміння вести продажі - Орієнтація на результат та досягнення поставлених цілей

- Бажання розвиватися та покращувати свої навички 

Переваги:

- Кар'єрний розвиток і можливість зростання у компанії 

- Стабільна заробітна плата та своєчасна виплата зарплати 

- Знижки на одяг та аксесуари від компанії 

- Приємна атмосфера роботи та дружній колектив.

Якщо ви маєте бажання працювати в сфері моди, розвиватися та досягати нових вершин, ми чекаємо на вашу відповідь. Приєднуйтесь до нашої команди "Bloom" і станьте частиною успішної компанії, яка цінує своїх співробітників. Залиште своє резюме і з нами зв'яжуться для подальшої співбесіди.