Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Polytech Software — вакансия в SF Trainee
Вакансия закрыта

SF Trainee

Polytech Software
2 года назад
14 ноября 2021
Киев

Компанія Polytech Software, срібний партнер Salesforce та розробник одного з найпопулярніших інструментів для Salesforce розробки - The Welkin Suite IDE, запрошує програмістів-початківців на безкоштовне онлайн-навчання по спеціальності Salesforce розробник

Деталі пропозиції за посиланням -https://academy.polytech.software/salesforce-developer-promo

Про спеціальність: Salesforce - відома у світі CRM-платформа для автоматизації бізнес-процесів у компаніях, її використовують Amazon, Adidas, Philips, Toyota та ще багато відомих корпорацій. Особливість платформи - можливість розробки на її базі різноманітних рішень та додатків, унікальних та таких, що продаються у маркеті на зразок App Store чи Google Play. 

Junior Salesforce-розробник - це людина, яка створює програмний код, інтерфейс користувача та функціонал для рішень на платформі Salesforce. Діє система міжнародної сертифікації спеціалістів, - удосконалюючи знання цілком реально пройти тест та отримати сертифікат міжнародного рівня. На спеціалістів Salesforce є великий попит на ринках праці в Європі та США.

Про нас: Polytech Software (https://polytech.software/) - компанія, що створює софт. Надаємо послуги в сфері аутсорсингу розробки програмного забезпечення, аутстафінгу команд та спеціалістів у IT, розробляємо рішення для бізнесу. Базуємось у Києві, в Україні. Працюємо з класичними технологіями, C#.Net, Angular, C++, Ruby та опановуємо перспективні напрямки, наприклад, Cloud Software, Salesforce, Blockchain, Data Analysis and Machine Learning. Мислимо з орієнтуванням на бізнес, нестандартно та ефективно.

Вимоги:

  • будь-який комерційний досвід у веб-розробці від 6 місяців та розуміння Javascript, HTML, CSS;
  • базові знання і практичні навички програмування на будь-якій мові програмування (наприклад PHP, Javascript, C#, C++, тощо);
  • англійська Intermediate.

Що пропонуємо ми:

  • цікаві та 'живі' проекти, Agile підхід;
  • можливіcть 'підтягнути' англійську;
  • на рік - 4 тижні відпочинку;
  • віддалене співробітницво з можливістю працювати в коворкінгу при необхідності командних зустрічей;
  • можливість замовлення та доставки різноманітних страв з власного кафе;
  • медичне страхування, часткова компенсація витрат на дантиста, масаж та спорт.

Віддалена співпраця - час по-справжньому розподілених команд. Віртуальний формат роботи не знає ні відстаней, ні кордонів. Коли, на карантині, колега звернувся з проханням працювати з рідного міста, ми не були готові, - звикли, що вся команда - в Києві, і співпраця з іногородніми колегами передбачала переїзд.

Розсудивши, що різниці, звідки людина комітить код, немає, ми не побачили проблеми в тому, щоб люди комфортно коннектились з рідних міст, - аби швидкість Інтернету дозволяла. Далі - стали звертати увагу на «не київських' кандидатів. Онбоардінг «віддаленників» у нас на той час уже був налагоджений. Зараз в командах працюють інженери з Одеси, Луцька, Житомира, Кропивницького, Броварів, Ірпеня.

Ми, в Polytech Software, за хороший софт і якісний продукт, не має значення, де він написаний.Якщо Ви мислите так само, подивіться на список вакансій, можливо, щось Вам підійде: https://lnkd.in/eBSuft3. Чекаємо всіх, незалежно від того, де Ви знаходитесь територіально.

До речі, нещодавно ми освоїли процедуру отримання дозволу на роботу працівників з ближнього зарубіжжя. Учасники з України та з ближнього зарубіжжя: якщо Ви хочете і любите робити софт, надсилайте резюме ось сюди: Отправить резюме або телефонуйте Показать контакты +38 (063) 607-53-59

Polytech Software - українська софтверна компанія

от 250 до 500  сотрудников

с 2008 года  на рынке

  • Удалённая работаУдалённая работа
Polytech Software — вакансия в SF Trainee: фото 5
Polytech Software — вакансия в SF Trainee: фото 6
Polytech Software — вакансия в SF Trainee: фото 7
Polytech Software — вакансия в SF Trainee: фото 8

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: