Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Машиніст гірничих виїмкових машин (в Покровськ)

35 000 — 53 000 ₴  
Центр кар’єри Метінвест
2 года назад
17 февраля 2022
Львов

Метінвест – міжнародна гірничо-металургійна група компаній, яка об’єднує видобувні й металургійні підприємства в Україні, Європі та США. Ми контролюємо весь виробничий ланцюжок: від видобутку руди та вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової продукції. А широка мережа збуту та близькість підприємств до основних залізничних ліній і портів дозволяє постачати сировину і металопродукцію в більше ніж 100 країн світу.

Вже понад 15 років ми є надійним та відповідальним партнером та роботодавцем. Сьогодні Група об’єднує понад 92 000 співробітників, кожен з яких має гарантії та впевненість у завтрашньому дні.

Шукаємо машиністів гірничих виїмкових машин (МГВМ) на підприємства Групи – ПрАТ «Шахтоуправління «Покровське» та ТОВ «Шахтобудівельна компанія».

Що потрібно робити:

  • управління гірничими виїмковими машинами: добувними та прохідницькими комбайнами, виїмковими агрегатами.

Наші очікування:

  • наявність посвідчення за професією «Машиніст гірничих виїмкових машин».

Натомість ми гарантуємо Вам:

  • Стабільність: офіційне працевлаштування, своєчасні виплати, повністю «біла» та конкурентна заробітна платня.
  • Турботу: медичне страхування, додаткові вихідні та відпустки, дитячі та сімейні путівки на бази відпочинку, можливість вахтового методу роботи, можливість проживання за рахунок компанію або компенсацію коштів на оренду житла, доставку до робочого місця за рахунок коштів Компанії.
  • Відпочинок: корпоративні заходи та програми, у тому числі членство у Молодіжній організації Метінвест, святкування професійних та корпоративних свят.
  • Розвиток: чіткі кар'єрні маршрути, корпоративні програми навчання, можливість розвиватися за професією під наглядом досвідчених професіоналів, а також за допомогою сучасних електронних курсів, тренажерів та симуляторів.

Чекаємо на Вас у Центрі Кар'єри Метінвест за адресою: м. Покровськ, вул. Центральна, 149

Центр Карьеры