Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Водій далекобійник кат С

65 000 ₴   + бонуси
ТЕРМОАКУСТИКА, ЧП
2 года назад
04 мая 2021
Другие страны

Польська транспортна компанія шукає на роботу водіїв категорії С на міжнародні перевезення з досвідом роботи. Ставка: 240 - 300 злотих в день  Умови роботи:  перевезення вантажів на сучасних автомобілях Mercedes-benz (Euro 5, 6), напівпричепи тент, маршрути по території всієї Європи, основні напрями - Німеччина, Франція, Голландія, Бельгія, режим праці і відпочинку строго згідно з нормами ЄС.
 
 На базі є душ, туалет, пральна машинка, холодильник, індукційна плита і мікрохвильова піч. Основні вимоги до претендента: досвід водіння на категорії С, повний комплект актуальних документів водія міжнародника, знання режиму праці і відпочинку згідно з нормами ЄС, знання правил заповнення транспортної документації.
 
 Переваги: можливість погоджувати індивідуальний графік, хороша робоча атмосфера в колективі і з керівництвом. Працевлаштовуємо по візі і біометричному паспорту. Хто приїхав на безвізовому режимі, на місці подаємо на карту побиту. Так само можливість виготовлення воєводських запрошень.
 
 ПП Термоакустика, Ліцензія Державного центру зайнятості Серія АЕ № 291551 від 29.01.2014 р.Україна. 79005. м. Львів, вул. І. Франка, буд. 61, оф. 299А

Контактна особа: Показать контакты 067 152 41 60 - Ігор Семенович

Ігор Семенович