Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Рекрутер для польських роботодавців

8 000 ₴   5000-15000грн ( ставка +% за результат+ премії за
Job Search Consulting
2 года назад
10 мая 2021
Львовул. Львів, Гайдамацька вулиця

Вакансія - Рекрутер (працевлаштування в Польщі) м. Львів. Ми займаємось набором працівників для польських партнерів (робота на складах, супермаркетах, заводах та виробництвах). Всі люди працевлаштовані офіційно. Ми не беремо гроші за вакансії. Ми не працюємо, як агенція праці, яка шукає для кожної людини роботу її мрії. Ми рекрутингове агенство, яке займається рекрутацією працівників на актуальні вакансії з конкретними вимогами (дати приїзду, документи, вік, стать, вміння і т.д.). 

Вимоги: Вміння думати головою - головний критерій, Вміння самостійно вивчати інформацію, аналізувати та опрацьовувати.- вільне користування комп'ютером (exel, word, pdf, gmail, google диск), вільне користування соціальними мережами (facebook, instagram), комунікативність, Стресостійкість (обов'язкова вимога, люди з кислими обличчями, які постійно ниють, всім не задоволені - прохання не звертатись), Вміння організовувати свій робочий час, Відповідальний підхід до роботи. 

Умови роботи: Робота в офісі 09:00-17:00, при великій загруженості 09:00-18:00. Чергування в суботу декілька годин (з дому).- робочий телефон, ноутбук - надається. Робота не з легких, але цікава + є можливість заробляти відповідно до своїх вмінь та результатів, потрібно постійно вивчати багато інформації пов*язаної з ринком працевлаштування, багато стресових ситуацій, взагальному багато роботи, тому любителі похалявити - відправте своє резюме комусь іншому. Також, досвід роботи у цій сфері, буде додатковим і дуже великим плюсом. Є реальна можливість добре заробляти, без високої освіти, чи вийняткових вмінь, але потрібно багато працювати і показувати результат - просто старатись тут буде мало. 

Обов'язки: Рекрутація кандидатів на актуальні вакансії, Консультації, Підготовка документів для відкриття робочої візи, Створення оголошень та публікація їх у соціальних мережах, Робота з exel таблицями, та документами word, Не залежно від досвіду роботи - проводиться навчання та надаються всі необхідні матеріали для вивчення. Якщо ти дочитав (ла) цю пропозицю до кінця, володієш всіма потрібними вміннями і ще зацікавлений (на) в роботі - то запрошую в наш молодий, веселий колектив! Коли не відповідаю на укр.номер -прошу звертатися на цей: +48796627470tel/Viber/Telegram З повагою, Світлана Бабич