Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Помічник по збору врожаю на полуничній фермі - для студентів з підтвердженням ZAV (Німеччина)

40 000 ₴   полуниця 2,6€ за 5кгінші види с/г робіт -9,2€/год
International Cooperation Agency
2 года назад
10 ноября 2021
Другие страны

Канікулярна зайнятість у Німеччині з підтвердженням Центрального агентства з питань працевлаштування ZAV для студентів університетів, коледжів та ВПУ денної форми навчання усіх спеціальностей. Необхідна довідка з місця навчання.

Посада: помічник по збору врожаю. Без знання німецької мови! Полунична ферма у федеральній землі Нижня Саксонія (поблизу м. Бремен).

Оплата і тривалість

Оплата за збір полуниці відрядна: 2,6 - 2,7€ за 5 кг.

Оплата за інші види с/г робіт: 9,2€/год.

Податок - 5%.

Зазвичай заробіток у день від 70€

Тривалість - 3 місяці (початок червня-початок вересня)

Умови проживання: надаються кімнати по 2-4-6 чол, умови хороші, кухня і душ на блоці. Безкоштовний WI-FI. Вартість проживання 5€/день. Харчування за власний рахунок.

Вартість участі у програмі - 370 у.о. Оплата відбувається двома частинами:

  1. при подачі документів у обробку (включає надання повної інформації про програму, підготовку супровідної документації, обробку документів - 100 у.о.);
  2. при отриманні підтвердження центрального Федерального агентства по працевлаштуванню ZAV (включає сприяння у отриманні підтвердження на канікулярну зайнятість, підготовка пакету документів для виїзду у Німеччину, інформаційну онлайн підтримку під час перебування у Німеччині) - 270 у.о.

Централізований виїзд групи, супроводження до полуничної ферми, допомога при поселенні та вирішенні організаційних питань під час заїзду. Дорога учасниками покривається окремо.

Ексклюзивно! Приємний бонус: після успішного завершення програми, на зворотному шляху можлива екскурсія містами Німеччини чи Нідерландів (за окрему доплату, при бажанні групи).

Залишилися питання?

Viber, WhatsApp: Показать контакты +38(098)082-45-01

www.seasonwork.com.ua

Анна

Похожие вакансии по городам: