Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер по продажам

13 000 ₴  
2 года назад
23 июля 2021
Киев

Потрібні співробітники по посаді Менеджер по роботі з клієнтами 

Вимоги: вік від 22 років і старше, вища освіта, незакінчена; наявність комп'ютера / ноутбука, смартфона та благополучного доступу в Інтернет; впевнений користувач ПК: Інтернет, електронна пошта, соц. мережі; самодисципліна, мотивація на роботу та результат, можливість працювати 3-4 години, у зручний для Вас час; щоденний звіт керівнику про об'єм виконаної роботи. 

Обовязки оформлення первинної документації за шаблоном, прийом і обробка заявок, їх моніторинг, пошук потенційних клієнтів онлайн, Інтернет просування (прямая і непряма реклама). Досвід роботи в даній сфері не є обов'язковим - надаємо пошагове детальне безкоштовне навчання.

Умови роботи: Робота різноманітна, цікава і проста.Гнучкий графік. Компанія надає: віддадене робоче місце; безкоштовне навчання (відеолекції, вебінари); інструменти та шаблони для ефективної роботи, в тому числі у вигляді корпоративних мобільних пропозицій; постійну підтримку куратора на етапі стажування; корпоративний чат для громадськості з коллегами; дружний і доброзичливий колектив. Деталі при відгуку на вакансію на пошту Отправить резюме або на вайбер/телеграм Показать контакты 0986136047 з поміткою Робота юа

ООО Красуня