Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер по роботі з клієнтами (монтаж системи вентиляції, кондиціонування та повітряного опалення)

10 000 — 20 000 ₴   ставка +%
Мостком, ТОВ
2 года назад
14 мая 2021
Львовул. вул. Січових Стрільців, 3

Ми шукаємо продуктивного менеджера з просування систем вентиляції, кондиціонування та повітряного опалення.

Компанія “МОСТКОМ” успішно працює на ринку більше 10-ти років.Наша справа - монтаж системи вентиляції, кондиціонування та повітряного опалення.Ми співпрацюємо з великими вітчизняними підприємствами: ДП «ЛПП Україна», АТ «ЛПП», ТзОВ «ІБК»Савітар», ТОВ «Спортделюкс», ТОВ «СМС» та ін.Компанія “МОСТКОМ” стабільна та надійна!

Вам подобається робота з різними людьми і це Вам в кайф!!!

Готові до відряджень по території України?Ви з 1С(8.3) та ПК - на ТИ?

Вмієте продавати перевагу а не ціну?

Ви звикли працювати в режимі багатофункціональності?

Складні ситуації Вас не лякають і ви здатні знайти реальний вихід?

Вмієте працювати в команді?Тоді Вам до нас!

Наші вимоги:Базові знання систем вентиляції, кондиціонування та повітряного опалення. Досвід продажів на ринку B2B в області будівництва. Наявність водійського посвідчення та стажу. Наявність власного авто буде перевагою. Знання англійської та польської мови вітається.

Функціональні обов`язки:Пошук нових клієнтів, об’єктів, дилерів в сфері вентиляції та кондиціонування. Надати розуміння та зацікавити людей, які приймають рішення в компанії потенційного клієнта. Підтримувати постійних клієнтів компанії та вести супровідні документи. Проводити зустрічі, презентації та продаж наших послуг та товарів. Виконувати план продажуВести проекти та звітність в CRM. Вести актуальну клієнтську базу.

Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування Конкурентну ЗП (ставка +% та виплата 2рази на місяць). Комфортний офіс розміщений в чудовому історичному центрі міста з усіма необхідними інструментами для роботи. 

Вас чекає позитивний та привітний колектив. Розвивайтесь та ставайте успішним разом з ТзОВ 'МОСТКОМ'. Наша компанія активно розвивається та створює комфортний клімат у будь-якому приміщенні та шукає менеджера з просування у зв’язку з розширенням компанії

Демчишин Марія