Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

DO & CO KYIV — вакансия в Інженер з охорони праці
Вакансия закрыта

Інженер з охорони праці

DO & CO KYIV
2 года назад
03 июня 2021
Борисполь

Компанія DO & CO KYIV запрошує приєднатися до нашої команди перспективних та цілеспрямованих кандидатів, які мають велике бажання здобути безцінний досвід у міжнародній компанії за фахом Інженер з охорони праці.

Вимоги та обов'язки:

  1. Забезпечувати обізнаність підпорядкованого персоналу з законодавчими та нормативними вимогами, а також вимогами замовників щодо якості та безпечності продукції.
  2. Забезпечувати функціонування, підтримування та поліпшування системи управління якістю та безпечністю продукції, вести документацію системи управління для підтвердження відповідності вимогам стандартів.
  3. Здійснює контроль за додержанням у підрозділах підприємства чинного законодавства, правил, стандартів, норм, положень, інструкцій з охорони праці, виробничої санітарії, протипожежного захисту та охорони навколишнього середовища, за наданням працівникам встановлених пільг і компенсацій за умови праці.

DO & CO KYIV влаштовує на роботу з усіма можливими гарантіями, з графіком роботи 5/2 (8:00-17:00), для кандидатів з м. Києва є комфортабельна розвозка від м.Бориспільська (їхати 15 хвилин) та виплатою заробітної плати 2 рази на місяць. Щоденно смачно та корисно нагодуємо.

Ми з нетерпінням чекаємо на зустріч зі спеціалістами, які по-справжньому люблять свою професію і з задоволенням її виконують!

Детальніше про компанію: https://thepoint.rabota.ua/avia-keyterynhova-kompaniya-do-co-kyiv/

Ольга Лысенко

DO & CO KYIV - австрійська кейтерингова компанія

от 100 до 250  сотрудников

с 1998 года  на рынке

  • РазвозкаРазвозка
  • Бесплатные обедыБесплатные обеды
  • Регулярный пересмотр зарплатыРегулярный пересмотр зарплаты
  • Компенсация обученияКомпенсация обучения