Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер з продажу

17 000 ₴   12000 грн. + % з продажів
Space Deer Львів
2 года назад
18 декабря 2021
Львовул. вул. І. Франка, 14

Привіт, ми Антишкола англійської мови Space Deer у Львові, і саме тобі ми пропонуємо роботу в найкрутішому і амбітному колективі.

Зараз ми активно шукаємо нам в команду Менеджера з продажу.

Хто ця людина? Наш менеджер - це обличчя компанії, оскільки саме його бачать наші студенти, які приходять до нас вперше.

Менеджер:

  • обробляє нові заявки і працює з базою студентів (щоб клієнти прийшли в Антишколу і записалися в групи),
  • визначає рівень англійської мови в студента,
  • підбирає потрібну групу по рівню,
  • супроводжує студентів під час навчання.

Як ти зможеш визначати рівень англійського у наших студентів?

Якщо у тебе рівень не нижче Intermediate, то ти впораєшся, але з часом ми підтягнемо твою англійську мову до space-level, ти займатимешся в Антишколі безкоштовно.

І якщо у тебе невеликий досвід в продажах, нічого страшного - ми тебе всьому навчимо, головне твоє бажання працювати в освітній сфері!

Щоб тобі легко було працювати, ми підготували невелике стажування, на якому тобі все розповімо і розкладемо по поличках: ми розповімо про концепцію, методику, продажі і навчимо тебе працювати в CRM, якщо ти не вмієш.

Під час стажування ти набудеш знань, за які багато хто платить на курсах з продажів, і в цілому зрозумієш, як вчити англійську, щоб був результат, адже у нас свій відділ методики, який написав кожен урок з нуля.

А ще тебе чекає комфортний офіс в центрі міста, ноутбук, кава, чай, печиво і будь-які матеріали для твого особистого росту.

Як проходитиме твій робочий день:

Перше:

Ми не працюємо з холодними заявками, ти дзвонитимеш по нових заявках, які клієнти залишили самі на сайті. Кожен дзвінок - це лише перший етап, далі тобі треба призначити зустріч, на якій визначиш рівень англійської мови клієнта, провести презентацію Антишколи, дати корисний матеріал, відповісти на питання, що цікавлять.

У день ти робитимеш близько 30-50 дзвінків, щоб запросити на зустріч, уточнити рішення + у тебе може бути від 3 до 7 зустрічей.

Друге:

Ти обдзвонюватимеш і спілкуватимешся з нашими студентами, дізнаватимешся як проходить їх навчання, допомагатимеш вирішувати проблемні питання.

Третє: та допомагатимеш організовувати роботу офісу і кайфуватимеш від колективу та студентів.

Графік роботи: 11-20 пн. чт. пт., 10-19 вт. ср., 10-16 кожна друга сб.

ТВІЙ ЗАРОБІТОК

У тебе буде ставка (12 000 грн.) + % з продажів.

Щоб заробити 17 000 грн., тобі треба буде закрити 50 угод в місяць. Для порівняння, наші досвідчені менеджери закривають стільки за півмісяця.

Чим більше ти закриваєш угод, тим більший твій % від продажів.

Також тобі варто подивитися як ми знімаємо ролики на YouTube - https://www.youtube.com/channel/UCQ7rNnORHGMBD_TVYzxAVZA/featured?fbclid=IwAR0bIHlZzUzVMv4kmtVD1rtx2m4GRmrNlpAZ8WzWtkpO3DgnEGZx3Jfcma0

P.S. Прохання вказувати свою дату народження в резюме :)