Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер інтернет магазину

16 000 — 25 000 ₴   з премією до 17000-25000 грн
Chekhol, Интернет магазин
4 месяца назад
05 декабря 2023
Одессаул. Одеса, Середньофонтанська 19А

Приєднуйтесь до команди "Chekhol", лідера ринку аксесуарів для гаджетів! Ми вітаємо інновації, творчість і відкритість до нового навчання. Якщо ви енергійні, амбітні і хочете працювати в динамічному та стимулюючому середовищі, ви в правильному місці.

Місце роботи: Середньофонтанська, в комфортному офісі. Ми забезпечуємо безпечне оточення незалежно від ситуації у світі.

Вимоги: Ви не повинні бути експертом, щоб приєднатися до нас. Ми шукаємо людей, які володіють базовими комп'ютерними навичками, мають хороші комунікативні властивості і сумлінність. Ми навчимо вас всьому необхідному.

Обов'язки: Ваша робота включатиме різні обов'язки, зокрема комплектацію замовлень та контакт з клієнтами по телефону. Ми ніколи не вимагаємо від вас холодних дзвінків, тільки підтвердження замовлень та консультації при вхідних дзвінках.

Умови роботи: Ми пропонуємо двотижневе оплачуване стажування з 9 до 19. Стажування оплачується у розмірі половини заробітної плати за цей період (3750 грн за 2 тижні).

Графік: Повний робочий день, 5 днів на тиждень (з 9 до 19:00), вихідні - четвер і п'ятниця.

Зарплата: 16000 грн. (ставка) з можливістю отримати премію за ефективну, точну та швидку роботу. Загальний заробіток з премією можливий у межах 17000-25000 грн. 

Дмитрий