Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

AVG, Группа компаний — вакансия в Головний інженер проекту
Вакансия закрыта

Головний інженер проекту

AVG, Группа компаний
1 месяц назад
29 января 2024
Киев

Група компаній AVG є провідною українською компанією у сфері архітектурного проектування, комерційного та приватного дизайну, а також будівельного менеджменту.

Компанія AVG виступала генпроектувальником у низці масштабних міських проектів, зокрема реновації заводу «Арсенал», ТРЦ Smart Plaza Obolon, хорватського готельного комплексу Nazario та інших.

Унікальні концепції AVG знайшли своє втілення в інтер'єрах найбільших торгово-розважальних та бізнес-центрів столиці https://avg.world/.

У команді AVG креативні, інноваційні, творчі та активні люди — професіонали, захоплені своєю справою.

Обов’язки:

  • організація діяльності проектної групи, керівництво та координація розробки проектної документації на стадіях ПП, ЕП, П, Р;
  • розробка інженерної концепції, складання та погодження із замовником картки основних технічних рішень, завдання на проектування, складання аналітичних записок з різних варіантів технічних рішень, що приймаються, роботи зі службою Замовника з технічних питань;
  • контроль на відповідність проектної документації, що випускається, чинним державним будівельним нормам, картам основних технічних рішень, завданням на проектування, технічним завданням, здійснення видачі проектною документацією відповідно до затвердженого графіка;
  • узгодження проектної документації у контролюючих інстанціях, проходження експертизи;ведення авторського нагляду.

Вимоги:

  • вища профільна освіта (бажана спеціальність – ТГСВ, ВК, ЕТР);
  • наявність кваліфікаційного сертифіката СС3 (ОБОВ'ЯЗКОВО);
  • реалізовані проекти ТРК, ЖК стадії «П» та «Р»;
  • відмінне знання чинних нормативних документів, сучасного інженерного обладнання та технологій;
  • володіння грамотною технічною мовою, вміння аргументовано відстоювати проектні рішення, бажання та вміння працювати у команді.

Якщо Ви відповідаєте заявленим вимогам і готові прийняти нашу пропозицію, надсилайте резюме із зазначенням очікуваної заробітної плати.

Ми раді бачити в нашому колективі перспективних, впевнених у собі співробітників, які хочуть займатися улюбленою та цікавою роботою, постійно вдосконалюючись у професійному та особистісному плані!

Лариса Коваленко

AVG, Группа компаний — вакансия в Головний інженер проекту: фото 2