Поиск работы на robota.uaukraine

Торговий представник з авто

21 час назад
25 апреля 2024
Кривой Рог
В офисе/на месте
Полная занятость

ТОВ "Чайний Дім" - компанія, що спеціалізується на продажу різноманітних чаїв та кави в місті Кривий Ріг. Наразі шукаємо торгового представника з власним авто, який допоможе нам розширити наші ринки та підвищити обсяги продажів.

Що ви будете робити:

- Пошук та залучення нових клієнтів у регіоні - Проведення переговорів про співпрацю та укладення угод - Регулярні візити до клієнтів для консультацій та підтримки взаємовигідних відносин - Моніторинг ринкових тенденцій та аналіз конкурентів Необхідний досвід:

- Досвід роботи на аналогічній посаді в продажах FMCG від 1 року - Власне авто та готовність до поїздок по регіону - Вміння будувати відносини з клієнтами та переконувати їх у вигодах співпраці - Високий рівень комунікабельності та організованість Ми пропонуємо:

- Конкурентну заробітну плату та преміальну систему - Офіційне працевлаштування та соціальні гарантії - Можливість кар'єрного зростання та професійного розвитку - Дружній колектив та комфортні умови роботи Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та виконати поставлені завдання на високому рівні, надсилайте свої резюме відразу! Ви отримаєте можливість розвиватися та досягати нових вершин разом з нами.

Руслан Віталійович