Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Механік з ремонту ручного електроінструменту

16 000 ₴   від 20000 грн и більше (у високий сезон)
КХК, Компания
7 месяцев назад
18 сентября 2023
Харьковул. вул. Сухумська, 24

На постійну офіційну роботу в сервісний центр потрібен механік з досвідом роботи з ремонту ручного бензинового інструменту (бензопили, мотокоси, газонокосарки та ін.) ТМ "STIHL" (Німеччина)!

Вимоги: Мати досвід роботи в ремонті ручного бензинового та електричного інструменту в умовах сервісної майстерні. Вміти проводити приймання та якісний професійний ремонт, складати гарантійні дефектувальні акти після аналізу причин поломки інструменту та гарантійні акти (навчаємо у процесі роботи); коректно пояснювати користувачам про характер поломок інструменту та рекомендації щодо правильного їх використання та експлуатації. Вміти працювати на ПК (на рівні користувача).

Умови роботи: Пн-Пт з 9.00 до 18:00 (на період військового часу робочий графік може бути змінено), Сб - плаваючий вихідний, Нд - вихідний. Робота в обладнаній майстерні. 

Обов'язки: Здійснювати приймання в ремонт інструменту, виписувати користувачам акт-приймання, вести облік інструменту в майстерні, виконувати діагностику та поточний дрібний (сервісний, гарантійний) ремонт інструменту (розуміти та розбиратися у гарантійних та не гарантійних поломках).

Умови оплати: гарантована ставка + % від продажу запчастин та можливі премії. У низький сезон ЗП від 16000 грн/міс, у високий сезон від 19000 грн/міс. Офіційне працевлаштування. Випробувальний термін до 2 тижнів (оплачуваний). Видається фірмовий спецодяг.

Більш детальну інформацію можна отримати під час співбесіди або телефону.

Конт. тел. Показать контакты 0503275490

Ми в Інтернеті: khk.in.ua, metabo-khk.com.ua

Анатолій Леонідович

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: