Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер з продажу товарів Dormeo, Delimano до Сall-центру

24 400 ₴   середня по Call-центру
Студіо Модерна
2 года назад
19 сентября 2021
Киев

Попередній досвід роботи не потрібен. Ми навчимо тебе усьому, що тобі потрібно знати! 

Чи важливо стати частиною команди продавців, яка піклується про клієнтів та забезпечує найкращі продукти та послуги? Тоді тобі сподобається бути членом команди продажів Студіо Модерна. Наша команда кол -центру - це перша лінія, яка продає найновіші рішення для сну, кухні, прибирання та оздоровлення. 

Яка ціль роботи? Допомагати клієнтам та пропонувати їм рішення за допомогою перевірених методів продажу. Ми розпочнемо з тобою з навчання продажу без відриву від роботи, надавши для цього усі ресурси. У нашій команді ти станеш важливою частиною формування нашого рівня клієнтського сервісу – починаючи з отримання доходу за допомогою продажу продажі, утримання клієнтів та закінчуючи відповідями на запитання. 

Наша команда експертів з продажу поділиться знаннями та підбурить твоє зростання. Все, що тобі потрібно зробити – це бути готовим до виклику! 

Що ти будеш робити: 

- Ти будеш голосом компанії для наших клієнтів. Ти будеш консультувати про товари, інформувати їх про спеціальні пропозиції та купони та допомагати зробити найкращий вибір. 

- Ми любимо створювати позитивні враження та робити день наших клієнтів кращім. 

- Ти будеш робити приблизно 60 дзвінків на день приблизна тривалість дзвінка зазвичай займає від 5 до 15 хвилин і більше), тому будь готовий(а) проводити багато часу розмовляючи по телефону. 

- Ти будеш використовувати спеціальне програмне забезпечення для оформлення та відстеження замовлень та дзвінків 

- Ми не будемо брехати, у твоїй повсякденній роботі будуть складні дзвінки, але це трапляється на будь -якій роботі. Наші тренера пояснять, як з цим впоратися, і ти будеш повністю підготовлений(а) до таких ситуацій. 

- Приймати участь у мозковому штурмі з командою для покращення наших послуг та підходу. Ти будеш на першій лінії контакту і щодня будеш спілкуватися з нашими клієнтами. Ти – той/та, хто буде найкраще знати, що можна зробити, щоб стати кращими і залишитися лідером ринку. 

Наш ідеальний кандидат: 

Попередній досвід роботи не потрібен. Ми навчимо тебе всьому, що тобі потрібно знати! 

- Віком від 18-ти років.

- Ти повинен(а) щиро насолоджуватися процесом допомагаючи клієнтам, любити досягати цілей та керувати своїми результатами 

- Ти розумієш важливість вибору, який зробить клієнт під час телефонної розмови, і скеровуєш його/її у напрямку прийняти рішення. 

- Ти спілкуєшся відкрито та зрозуміло. 

- Ти вмієш слухати та давати людям відчуття що їх почули. А якщо ні, наш тренер навчить тебе це робити. 

- Ти організований(а) і любиш та вмієш розставляти пріоритети у щоденних справах. 

- Ти не боїшся приймати рішення, спираючись на встановлені правила та інструкції. 

- Тебе зручно працювати в багатозадачному режимі (тобі потрібно буде говорити і друкувати одночасно) 

- Ти дуже уважний(а) до деталей. Від цього залежить, чи отримає наш клієнт свою доставку вчасно. 

- Знання продуктів Microsoft Office стануть тобі у нагоді. Знову ж таки, ми навчимо тебе усьому, що тобі потрібно знати! 

- Грамотна українська та російська мови є обов’язковими. 

Що ми пропонуємо: 

- Офіційне працевлаштування згідно КЗОТ з першого дня 

- Своєчасні регулярні виплати 2чи на місяць 

- Твоя фіксована частина заробітної плати залежить від годин роботи і, у агентів-новачків в 8000 грн, якщо Ви працюєте 132 години на місяць (33 години на тиждень) 

- Наші найкращі агенти в середньому заробляють 340 грн на годину і більше / 44 900 грн на місяць (заробітна плата + премія), але щоб досягти цих результатів, вам доведеться попрацювати 1-2 роки! (В середньому погодинна ставка зі заохоченнями для всієї команди складає 185 грн за годину/місяц). 

- Чудову систему премії, яка не обмежує твій заробіток. В середньому протягом перших 3 місяців після навчання твоя премія становитиме близько 4000 грн і ближче до кінця першого року наші агенти досягають премії у 28000 грн. 

- Можливість вибрати свій графік та працювати у різні зміни. До речі, ми не працюємо вночі. 

- Візьміть свої ентузіазм та навички роботи з людьми й ми навчимо тебе як стати найкращим експертом зі сну та побутової техніки. 

- Ти будеш працювати з нашою власною «теплою» базою даних. Не потрібно робити холодні дзвінки або шукати контакти. Ти будеш спілкуватися з клієнтами, які вже знайомі з нашими брендами та раніше обирали нашу продукцію. 

- Навчання у групах, навчання віч-на-віч та навчання на робочому місці. Ти навчися виграшним методам продажів від кращих знавців. 

- Лояльну команду, яка допоможе тебе досягти успіху та поділиться найкращими практиками 

- Розвиток своєї кар’єри разом з нами. У нас є багато можливостей розвивати свою кар’єру на основі знань, здібностей та результативності які ти продемонструєш. 

- Внутрішню політику подання своєї кандидатури на посади у інших відділах. У нас багато чудових історій успіху! 

- Визнання та нагороди за високу продуктивність та вдосконалення. 

Про Студіо Модерна: 

Студіо Модерна – це провідний багатоканальний, мультибрендовий (Дормео, Велімано, Веллнео, ТОП ШОП, Ровус) роздрібний продавець для кінцевих споживачів. Ми працюємо в Центральній та Східній Європі з 400 магазинами та 38 кол -центрами у 20 країнах. Приєднуйся до нашої швидкозростаючої команди зараз! 

ЩОБ ПОДАТИ ЗАЯВКУ, БУДЬ ЛАСКА, НАДСИЛАЙ РЕЗЮМЕ АБО ТЕЛЕФОНУЙ:

0 5 0 - 3 6 3 - 8 2  - 4 9

HR - Марія Катеринюк.

Сайт компанії:https://rabota.ua/redirect?event_name=url_click&redir_token=eyJPcmlnaW5hbFVybCI6Imh0dHBzOi8vd3d3LnN0dWRpby1tb2Rlcm5hLnVhPC9wPjxwPtCi0L7QstCw0YDQuCIsIlZhY2FuY3lJZCI6NjY5ODQxNn0= компанії: https://rabota.ua/redirect?event_name=url_click&redir_token=eyJPcmlnaW5hbFVybCI6Imh0dHA6Ly93d3cudG9wc2hvcHR2LmNvbS51YTwvcD48cD48YnI+PC9wIiwiVmFjYW5jeUlkIjo2Njk4NDE2fQ==>

Мария Катеринюк