Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Менеджер з телефонних продажів IT-послуг, лідогенератор (активний продаж), оператор кол-центру, телемаркетинг

38 000 ₴   5000 грн ставка + % з продажу
SOFT.UA, ООО
2 года назад
09 августа 2021
Киевул. 17а, бульвар Дружбы Народов

Менеджер з телефонних продажів, оператора кол-центру, лідогенератор, телемаркетинг

5000 грн. + % від продажу

ТОВ SOFT.UA

Київ

Менеджер з телефонних продажів, оператора кол-центру, телемаркетинг

У зв’язку із збільшенням відділу активних продажів та бажанням заробляти більше ТОВ «SOFT.ua» приймає на конкурсній основі 5-х лідогенератооів/працівників кол цетнру/менеджерів стажерів на віддалену позицію для «Бойового» відділу продажів.

Добрий день!

Я, Дмитро Юрійович Асмогілов.

Я, керівник відділу продажів компанії SOFT.UA.

Якщо у Вас немає досвіду, але Ви впевненні, що зможете домогтися успіху — телефонуйте і я Вас перевірю.

Якщо це Ваше — я навчу і команда підтримає!

Я вчу, стажую і даю шанс на успіх в роботі.

З чого складається робота?

З холодних дзвінків. Холодна база є. Ставка є + відсоток. Працюємо тільки віддалено.

ПРО НАС: Ми IT компанія, створюємо сайти і комплексно підходимо до масштабування компаній. На даний момент у нас відкрились 5 вакансій оператора кол-центру. Нам потрібні люди, які будуть робити активні холодні дзвінки по нашій базі або по своїй, виділяти/копіювати з цієї бази зацікавлені контакти ліди/напівліди і передавати їх нам для наступної роботи з ними іншими працівниками. На цьому все. Подальшу роботу з лідом виконують наші менеджери.

УМОВИ:

  • Вам потрібно буде виконувати робочий план — знаходити 2+ зацікавлених контактів/лідів щодня, 5 — 6 днів на тиждень. Для цього потрібно проводити від 150 до 250 розмов (самих може бути дзвінків більше) в робочий день. Для виконання плану ми надаємо Вам базу номерів або Ви використовуйте свою, якщо потрібно то надаємо IP телефонію, скрипт, інформаційні матеріали, практичне навчання, кураторство менеджером та пряме керування.
  • Бажано не обов’язково з досвідом роботи активних холодних дзвінків.
  • Потрібно мати стабільний інтернет, ПК + гарнітуру.
  • Знання української і російської мови обов’язково, англійської бажано.

ОПЛАТА СКЛАДАЄТЬСЯ:

Ми платимо поденну оплату (від 5 000 грн/міс в середньому) + відсоток, що в загальному може складати від 5000 до 50000 грн на місяць, в залежності від вашої результативності. За кожний контакт/лід, який став нашим клієнтом Ви отримуєте бонус/премію 5%. У нас Ви не будете мати обмежень в сумі заробітку.

Середній чек в продажах 1-3т євро. Тобто з кожної проданої 1 000 євро Ви отримаєте приємний бонус 5% це 50 євро — 1500 грн.

А скільки буде самих продажів за місяць? Предметна кількість самих продажів залежить від якості і кількості ваших продажів/лідів та менеджерів наступного рівня, які доводять клієнта до самої продажі в співпраці з Вами та технічним відділом.

Виплату заробленого % та поденної оплати ми гарантуємо в повному обсязі при виконанні плану!

Якщо є бажання розвиватися — Ви маєте таку можливість, ми навчаємо і допомагаємо в цьому.

Уважно ознайомтеся з інформацією на сайті SOFT.ua, особливо, з лендінгами в меню, текстом цієї об’яви і, якщо це Ваше — дзвоніть мені демонструючи, як Ви вмієте себе подавати/продавати/представляти.

Телефонуйте Михайлу Показать контакты 0950225384  з 09.00 до 17.00гг. з понеділка по п’ятницю і ми домовимось про час співбесіди.

Коли Ви телефонуєте, прохання, представитися, назвати свої питання і говорити чітко та лаконічно по справі — це буде Вашою першою перевіркою.

Адреса офісу: Київ, бульвар Дружби Народів 17А, оф. 42 1-й поверх, поруч зі станцією метро «Дружби Народів», заїзд з вулиці Чеська.

Також відсилайте ваші резюме на пошту: Отправить резюме

SOFT.ua

Дмитро Юрійович