Поиск работы на robota.uaukraine

Эта вакансия уже завершена

Вакансия закрыта

Юрист-практикант, стажировка

Касьяненко і Партнери
1 год назад
29 августа 2022
Киев

Увага! Юридична компанія «Касьяненко та Партнери», яка є однією з лідируючих компаній у сфері юридичних послуг, розпочинає набір студентів І по V (вік до 25 років) курсів юридичного факультету без досвіду роботи на практику!
Практика полягає в наступному:
участь у судових засіданнях та практика захисту прав та інтересів клієнтів;отримання практичних знань та навичок роботи в юриспруденції;складання юридичних документів (позовні заяви, скарги, претензії, клопотання, договори, угоди, контракти, листи, вимоги та ін.);застосування законодавства практично у різних галузях права;знання методики проведення правового аналізу документів;виконання доручень юристів, адвокатів компанії.По закінченню проходження успішної практики наші практиканти отримують практичні навички та знання з пошуку, аналізу та роботи з інформацією, отриманої з достовірних джерел, комунікації з клієнтами компанії, складання процесуальних та інших юридичних документів, взаємодії з судовими, виконавчими, державними та ін. установами, які сприяють успішному працевлаштуванню у майбутньому. При успішному проходженні практики ви отримуєте іменний сертифікат, характеристику та рекомендації, а також можливість потрапити у внутрішній реєстр потенційних кандидатів на заміщення вакансій у нашій компанії.
Умови:
Графік – 5 робочих днів від 4 до 8 годин на день. Час з 10:00 до 19:00. Графік проходження практики може обумовлюватися індивідуально від 1 до 3 місяців.
НАМ ПОТРІБНІ:
відкриті, творчі, готові до нових викликів, захоплені та націлені на здобуття нових знань, комунікабельні особистості.
МИ ОЧІКУЄМО:
самовіддачі, захопленості, бажання поглиблювати знання
Якщо цікавить отримати інтелектуальний старт у юридичну сферу послуг, просимо надсилати заявки на адресу: Отправить резюме
Відібраних кандидатів буде запрошено на співбесіду.
Телефон для інформації: Показать контакты +38 (098) 011 - 67 - 17  Світлана
P.S. Ми будемо раді познайомитися з Вами і візьмемо Вас до нашого молодого колективу.

Світлана

Похожие вакансии по городам:

Похожие вакансии по профессиям: